XMPP Instellingen

Voor het gebruik van de XMPP van EMS Distribution dient de sip.xmpp gebruikt te worden. Een aantal wijzigingen in het sip.xmpp profiel.

Attribute
Value
Informatie
account2Xmpp.accountName
XMPP Account
Dit mag naar wens ingevuld worden en is terug te zien in de Bria bij de accountinstellingen. Het is wel van belang dat hier iets ingevuld is, anders zal het XMPP account niet actief zijn in de Bria.
account2.credentials.displayName

Deze waarde mag leeg blijven.
account2.credentials.password
Wachtwoord1!
Hier voer je het doorgegeven XMPP wachtwoord in, mocht deze voor elke gebruiker gelijk zijn dan kun je dit in het profiel aanpassen. Heb je voor elke gebruiker een ander wachtwoord dan dien je dit bij elke gebruiker apart in te voeren.
account2.credentials.username
{{ccs:userName.User}}
Deze waarde zorgt er voor dat dezelfde gebruikersnaam als voor het inloggen wordt gebruikt.
account2.domain
bedrijfx.nl
Bij domain vul je hetgeen achter de @ van de gebruikersnaam in. In dit voorbeeld staat bedrijfx.nl dus achter de @ van de gebruikersnaam.
account2.ignoreTlsCertVerify
false

account2.outboundProxy
xmpp.emsdistribution.nl

Na het wijzigen van het profiel of de gebruikersinstellingen dient er door de gebruikers opnieuw ingelogd te worden om de wijziging door te voeren.